Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Десислава отмаря по бански на Сейшелите

отпечатай новината

12.03.2014 12:30 | Видян 5619 пъти

Десислава отмаря по бански на Сейшелите

Певицата Десислава си подари почивка на Сейшелите. Тя прекара там една седмица, като още на третия ден от престоя си Деси толкова харесала това райско място и звъннала на фотографа Костадин Кръстев – Коко, за да заснемат новия ѝ клип.

Фотографът стегнал багажа си за 2 часа и се качил на първия самолет за Сейшелите. Там заснели клип към новата песен на Десислава.

„Бях с една моя приятелка Калина (между другото песента ми с Бой Джордж и Марк Ведо „Калино моме“ е посветена на нея). Изкарахме чудесно, даже свършихме добра работа с видеото. Остава да се монтира и го пускам. Понякога е много добре да съчетаеш полезното с приятното“, сподели Деси.

Десислава не пропусна да спомене колко много ѝ липсва приятелят ѝ - ММА боецът Светлозар Савов, който сега е в Америка. Това е третото му посещение в страната на неограничените възможности. Там спортистът се готви за мач в края на месец март.

„Не сме се разделяли за толкова дълго никога“, с мъка заяви Десислава. „Не приемам това като тест за връзката ни – сигурна съм в човека до мен!“, допълни певицата.

Съвсем скоро излиза новата песен на Деси по музика на Иво Моллов – Гугутката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !