Да превърнеш пустинята в оазис, без...

Полуостров Синай е неприветливо място, на което може да...

Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Калканджиева "разговаря" често с покойния си баща

отпечатай новината

14.03.2014 13:30 | Видян 2591 пъти

Калканджиева

Жени Калканджиева разкри в свое интервю, че е имала доста силна връзка с баща си, пише blife.bg. Красавицата споделя, че синът й Жорко е кръстен именно на него.

„Аз от баща си ценни съвети съм получавала много. От него имам и много черти. Той беше много трудолюбив. Беше бохем - аз също обичам много живота, обичам забавленията, приятелите. Много ни свързва и музиката. Също и че не съм претенциозна, не гледам останалите от твърде високо“, разказва тя.

Жени заяви, че рядко ходи на гробища, но често „разговоря“ с него.

„При мен има една особеност – аз не обичам да ходя с хората по разни Задушници, на гробищата. Примерно майка ми ходи на Задушница с брат ми, аз ходя винаги сама в някакъв съвсем отделен ден. Решавам, че искам да го направя – отивам в църквата или на гробищата и на ум си „разговарям” с него. Разказвам му разни неща, хваля му се, оплаквам му се…

Комуникирам си по някакъв начин с неговата душа, сигурна съм, че е някъде там и съществува, и че всички наши близки по някакъв начин ни пазят, закрилят, насочват по един или друг начин, като ни вкарват мисли в главата“, допълва тя пред „ШОУ“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !