Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Младо гадже изпи парите на Мариус

отпечатай новината

18.03.2014 16:45 | Видян 2210 пъти

Младо гадже изпи парите на Мариус

Мариус Куркински се е вкарал в страшни драми и проблеми заради младо гадже, което му е завъртяло главата,научи "Всеки ден". Напоследък Мариус бил засичан няколко пъти да виси в столични заведения, където чакал понякога с часове симпатичен младок. Двамата се отдавали на ласки пред всички останали, без да се интересуват кой ги гледа.

Момчето не си поплювало и подлудило Мариус по себе си. За първи път от години артистът въобще не се интересувал от своите театрални проекти. Единственото, което го вълнувало, е как да задържи вниманието на човека до себе си. За да направи това, талантът бил готов да плати висока цена. Куркински се опитвал да задоволи всяка прищявка на младока - независимо дали става дума за екскурзия в чужбина, за скъпа вечеря в тузарски ресторант, или пък безконечни купони с много алкохол и дрога.

Като всеки млад човек приятелят на Мариус обичал да си угажда - всеки ден пиел най-скъпото уиски, искал да се облича с най-марковите дрехи и да пътува с личен автомобил, защото градският транспорт бил "плебейска работа".

Мариус не можел да шофира и затова плащал такситата на гаджето си, който не само че обичал да се напива безпаметно, ами и да се дрогира с всичко - трева, хапчета, кокаин. Всичките екстри били плащани от хлътналия Мариус.  За да смогне с безкрайните разходи, Куркински се принудил да тегли кредит. Според запознати геният вече висял с дребни заеми на почти всички свои приятели, които едва смогвал да връща.

Още по-лошото било, че напоследък заради любовчийските си залитания Мариус хич не искал да се занимава с тежки репетиции и ангажименти. Това означавало, че броят на представленията и гастролите му рязко намалели, а с това и парите.

"Мариус е много закъса, не знам дали този младеж наистина го обича, или просто го използва, но със сигурност го дърпа към дъното", споделиха притеснени приятели на актьора.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !