Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Парламентът на крака пред Ламбо

отпечатай новината

20.03.2014 14:45 | Видян 1543 пъти

Парламентът на крака пред Ламбо

Стефан Данаилов се върна на работа в парламента след няколко месечно отсъствие, през което води битка с една от най-тежките болести - лимфом, припомня vsekiden.com.

Любимият актьор на поколения българи и депутат от БСП влезе в пленарната зала малко след 9 часа. Всички народни представители станаха на крака и с ръкопляскания го приветстваха. Той мина с усмивка покрай тях и се ръкува с много от колегите си. След това седна на депутатската си банка.

Малко след като стана ясно, че коварната болест го е застигнала, Стефан Данаилов обеща, че ще се завърне с думите: "Не ме чакайте да вдигам бялото знаме! Искам да си довърша филма, да си изкарам курса докрай със студентите си, а вече се виждам и по трибуните за евроизборите през май".

Стефан Данаилов мина през щателни прегледи и лечение в Париж. Болестта му бе открита съвсем в началото и навреме, поради което медицината успя да помогне на легендарния актьор да живее и твори.

Въпреки че се бореше с тежката болест, Ламбо намери сили и през февруари отиде на конгреса на БСП, на който разплака делегатите с емоционалното си изказване.

Снимка: Цветан Несторов

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !