Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Съдебните лекари потвърдиха: Лорън Скот се е самоубила

отпечатай новината

21.03.2014 14:00 | Видян 2293 пъти

Съдебните лекари потвърдиха: Лорън Скот се е самоубила

Съдебните лекари в Ню Йорк обявиха официално, че приятелката на Мик Джагър - Лорън Скот, се е самоубила, съобщиха световните информационни агенции.

Полицията досега разглеждаше смъртта на 49-годишната модна дизайнерка като очевидно самоубийство, след като намери тялото й с шал около врата в апартамента й в Манхатън в понеделник. Предсмъртно писмо обаче не е оставено.

Извършената аутопсия на Скот доказва, че тя е умряла от обесване.

Елегантните и сексапилни тоалети на Лорън Скот купуваха първата дама Мишел Обама и холивудски звезди като Никол Кидман. Въпреки професионалния й успех обаче компанията на Лорън Скот е регистрирала в данъчната служба загуби от 4,3 милиона евро (5,99 милиона щатски долара) за 2012 година, повече от обявените 3 милиона евро за предишната година.

Заради инцидента "Ролинг стоунс" отмениха седемте си концерта в Австралия и Нова Зеландия.

Малко след като научи трагичната вест, Мик Джагър нарече Лорън "неговата любов и най-добра приятелка" и написа, че се мъчи да се справи със смъртта й.

Музикантите от "Ролинг стоунс" изразиха съчувствието си към Мик Джагър и се стараят да го подкрепят в изпитанието. Кийт Ричардс каза, че никой "не е видял признаци, че може да се случи нещо такова", както и че Джагър "винаги е бил негов брат по душа и го обича".

Чарли Уотс заяви, че приоритетът на групата сега е 70-годишният Джагър, а концертите в Австралия и Нова Зеландия ще изнесат веднага щом това стане възможно. Рони Ууд също се изказа в такъв дух.
Източник: Dnes.bg
Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !