Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Антон Радичев засенчи Мамалев

отпечатай новината

21.03.2014 17:00 | Видян 1683 пъти

Антон Радичев засенчи Мамалев

Стари, но златни е определение, което важи с пълна сила за куп родни артисти, като Антон Радичев е на първо място сред тях. Пред препълнена зала в столичния Сатиричен театър „Алеко Константинов" Баба Тонка доказа, че макар и в напреднала възраст все още го бива и може да сложи в малкия си джоб колегите си, включително стария си познайник Георги Мамалев, видя „Всеки ден". Бившият член на култовото трио „НЛО" направи зашеметяваща роля като стар венециански лихвар в премиерния спектакъл „Волпоне" и изцяло засенчи шишкавия си колега, който бе в главната роля, припомня vsekiden.com.

Успешното му представяне не остана незабелязано от публиката, която го аплодира на крака в продължение на 15 минути. „Върнал си е предишната форма, бие ги всичките по автентичност", „Тези младоци на малкия пръст не могат да му стъпят", „Никой не може на малкия пръст да му стъпи", бяха само част от коментарите на прехласнатите зрители. Радичев от много време е в устата на медиите, като го изкарваха какъв ли не - пияница, побъркан, сбабичосан и дразнещ. Оказа се обаче, че няма нищо такова и актьорът, превъплътил се в образа на пенсионирания военен Еделвайз Джамбазов в комедийния сериал „Етажна собственост", е в страхотна форма.

Пиесата "Волпоне" разказва историята на ексцентричен богат венециански търговец, който се преструва на смъртноболен, за да тества приятелите си и да получи от тях прощални подаръци. В крайна сметка обаче, сметките му излизат криви и всичко се обръща срещу него. В ролите освен Георги Мамалев и Антон Радичев, можем да видим Нона Йотова, Димитър Живков, Мартин Каров, Стефан Щерев - Чечо, Жанет Иванова, Михаил Сървански, Добрина Гецова и Кирил Ефремов.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !