Близо 100 000 японци са на възраст...

Броят на хората в Япония на възраст над 100 години е...

BMW разтърси екипа си за дизайн

От 1 октомври в дизайнерските екипи на BMW Group...

Преслава: Бях закръглена и не се харесвах

отпечатай новината

25.03.2014 17:00 | Видян 3958 пъти | Гласували 1

Преслава: Бях закръглена и не се харесвах

Преслава продължава да е една от най-популярните фолк певици в България. Неотдавна тя взе и престижната статуетка за Песен на годината по време на церемонията по връчването на Годишните Музикални Награди на ТВ Планета. В интервю за предаването "Открит микрофон" Преси се разговори и за връзката си с Георги Станоев-Бирмата и призна, че той е голямата й любов и мъжът до нея в момента. Чалга дивата бе категорична, че в лицето на пернишкия бизнесмен е открила сродната си душа и се чувства щастлива. Носителката на най-много награди в категорията Певица на годината даде откровено интервю и за предаването Coolt по бТВ.


Как става така, че правиш винаги точния хит?

Има просто готини песни, аз и на много от моите колеги харесвам песните. Всеки път даваш всичко от себе си и понякога даже съм била убедена, че някоя песен ще бъде огромен хит, но просто не се получава. Така че все си мисля, че това е някакъв късмет и когато някой ми каже: „Да продължаваш да имаш толкова хубави песни“, си казвам:“ Е, дано да имам късмета“. Защото какъвто и талант да си, каквото и да си завършил, колкото и музика да имаш в главата си, винаги ти трябва повече късмет.


Нали казват, че и много труд трябва, не само талант и късмет?

Ами да, труд е, защото ти мислиш много неща, мислиш за композицията. Има си хора за всяко нещо – композитор, текстописец, но въпреки всичко ти пак се напрягаш и мислиш какво не си изпял. Радвам се, че взех тази награда „Песен на годината“, аз и за нея по едно време бях абонирана, отдавна не я бях взимала и вероятно затова бях толкова горда.


Много се пише за теб напоследък?


Аз не съм толкова интересна. Мисля си, че това се получава заради моето отсъствие от тези медии. Това ги предизвиква да пишат какви ли не неща, нормално е, всяка една медия решава, че дадено лице е популярно в нашата страна и си пише какви ли не неща. От там нататък разпъват локуми. Аз и да отида в предаване да кажа истината, от там пак някакви неща ще извадят, хваща се нещо и се показва в съвсем различна светлина. Наясно съм, че хората се вълнуват от пикантни неща, но аз съм настроена малко по-песимистично и си мисля, че скоро цялата тази приказка за мен ще свърши.  


Подготвена ли си за такъв момент, приказката да свърши?

Какво значи да си подготвен? Ти подготвен ли си цялата тази любов от публиката да си отиде? И можеш ли да се подготвиш изобщо.


Има и много твои колежки, които не са подготвени да приемат славата? Ти от този тип ли си?


Ако някой има късмет да стане популярен, славата чука на всяка една врата и не се знае кой на къде ще залитне. Просто зависи, тук според мен е важен характера и възпитанието.


Защо толкова криеш приятеля си?

Аз никога не съм обичала тази показност, нямам нищо против светските връзки, но ние двамата не сме решили нашата да е такава. Той не е от хората, които искат да се показват.  Много е трудно човек да си признае от какво се страхува, особено ако е суеверен. Може би е клиширан този отговор, но не ми се стои сама вече. Колкото и хората да си мислят, че съм обкръжена от толкова много любов, не ми се стои сама. Сякаш много съм стояла сама, твърде много. Може да се изписвали какви ли не неща, но е имало години, в които съм била сама. И съм се сещала за думи на Мария как казва: „Пете, прибирам се от концерт или от участие - нещо, което много ме е вдигнало, много ми е готино, и искам да си го споделя с някой, а няма никой вкъщи. Лягам си не в спалнята, където съм си направила всичко да ми е страхотно, отивам на дивана, включвам телевизора, някой нещо да ми говори отсреща и лягам там”. Много е гадно, когато няма някой, с когото да си споделиш това, което си се случва. Дори може да не го занимаваш, както е в моя случай, аз не се прибирам и не казвам на Жоро: „Абе, днес това ми се случи, стана еди - какво си”. Той изобщо не е в час. Но ей така, да се гушнеш в някой до себе си.


Ще има ли сватба?

Скоро няма да има. Всички знаят, че той е по-малък от мен, но аз си мисля, че е здраво стъпил на краката си. Ако трябва да съм честна, ние двамата все още много трудно нагаждаме характерите си.


Сърцето подсказва ли ти, че вече си намерила любовта на живота си?

Много е трудно да говориш за настоящата любов. Тя ти се струва най-силна от всички други. Ние и двамата сме реалисти, ако ни питаш и двамата - много е трудна връзката ни. Има любов, има силно привличане, има страст, но ние и двамата си признаваме - страшно е при нас. Глория имаше песен "Като куче и котка", значи ние може на ден да направим 2-3 скандала, но има нещо, което ни държи. Или просто трябва и двамата да минем през тази връзка, или трябва да минем през тези трудности, за да можем занапред да бъдем заедно. Не казвам, че сме се вкопчили един в друг и край това ще е. Просто това ни се случва и дори понякога да искаме да се откажем, не се получава. Наистина са ни много сложни отношенията. Характерите ни още не могат да се нагодят. Една зодия сме - Рак и Рак, трудно е! През това трябва да преминем, независимо дали ще останем заедно или всеки после ще намери своя човек.



Къде ще сложиш наградата си?

Сред всички други. Живея при приятеля ми, аз все пак се съобразявам с мъжа до мен.


Той ли е причината да отслабнеш толкова?


Преди години бях наистина по-закръглена, не се харесвах, постоянно се подлагах на какви ли не диети, които са били и по-крайни, поради което имах и проблеми със здравето ми тогава.Сега започнах да чета много за правилно хранене. Не е причината той, напротив. Не съм нито анорексичка, нито съм толкова слаба. Аз се харесвам така и когато забелязвам, че хапвам малко повече, се съобразявам. Не е той човека, който ми казва: „Няма да ядеш“. Даже искам да ви кажа, че заради цялото това внимание, което хората коментират, той се обръща към мен и ми казва: „Абе, ти наистина си много слаба, вземи похапни нещо. Трябва да качиш поне 2-3 кг.“




снимка: планета тв

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !