Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Парти на Renesanz идната събота

отпечатай новината

18.09.2008 12:06 | Видян 1637 пъти

Парти на Renesanz идната събота

Първото за новия сезон голямо мероприятие на Renesanz ще бъде на 25 октомври, събота. Грандиозното техно парти под надслов Love Nation ще се проведе в столичната зала “Христо Ботев”, като за него са поканени петима гост-диджеи от чужбина. Хедлайнер на събитието ще бъде любимецът на българската публика – DJ Rush от Чикаго, който след като миналата година не успя да дойде в София по здравословни причини, сега се завръща у нас за грандиозен реванш. Изключително атрактивният чернокож диджей подготвя специално лайв шоу, което по думите му “ще се помни дълго време”.

Като част от световното му турне, преминало през най-елитните фестивали като Dance Valley, Creamfields, Exit, Awakenings и Sonar, сега у нас за Love Nation пристига и канадският топ диджей/продуцент Preach. В неговата дискография присъстват десетки авторски сингли, получили подкрепа от най-големите артисти на сцената, както и ремикси на Tiesto, Marco V и Michel De Hey.

Третият гост на Renesanz, който идва за първи в България, ще бъде немецът Marco Remus. Тази година той и неговата агенция Stereo 70 бяха домакини на една от сцените на най-големия европейски фестивал – Dance Valley в Холандия. Характерният му гето-техно стил и брутална външност с годините са му изградили имидж на един от най-безкомпромисните артисти на сцената.

В лайнъпа на Love Nation е включен и холандският продуцент Industrialyzer, който е сензационното ново попълнение на легендарния техно лейбъл на The Advent – Kombination Research. Лайв изпълнението му на 25 Октомври ще залага на класически техно саунд, но обогатен с модерни звуци.

Най-силен блясък на вечерта, разбира се, ще придава единствената дама – Ivee от Сърбия. Красивата музикантка, която е завършила консерваторията в Белград, се занимава с продуциране от едва 3 години, през които обаче е постигнала значителни успехи. В момента има участия в цяла Европа и е един от основните артисти в Artillery – лейбъла и букинг агенцията на DJ Amok.

От българска страна участие ще вземат и домакините от Renesanz – Balthazar & JackRock. Подгряващ сет пък ще направи горещото откритие Stephan Panev, който ще свири на живо.

Партито Love Nation ще е съпътствано от изключителна визия, прожектирана на множество мултимедийни екрани и плазми, а видеото ще се прави от виджеите FPS Visuals.

Билети на цена 25 лв. и VIP на цена 35 лв. вече се продават в София и цялата страна.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !