Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Eмил Каменов заплашва Борислав

отпечатай новината

07.04.2014 11:30 | Видян 2148 пъти

Eмил Каменов заплашва Борислав

Емил Каменов става все по-заплашителен спрямо останалите участници в „Къртицата". Първичният монтанчанин се пали от най-малкото, налита на бой и се заканва да довърши това, което камерите му пречат да извърши в Базата, извън нея, пише vsekiden.com.

На последния лайв казанлъшкият плейбой Борислав нарече Емил елементарен, с което го вбеси до краен предел. Охранителят едва се сдържа да не го нападне на живо пред цяла България и само ходеше напред-назад, без да казва нищо, за да се укроти. По време на прекъсването за рекламите обаче се развихрил истински. Останалите мъже в шоуто му попречили да се хвърли на бой на Борислав, но той се заканил да продължи започнатото, когато излязат извън предаването. Емил бил страшно злопаметен и не един и двама са си изпатили от агресията му, разказват негови познати. И на Борислав няма да му се размине, смятат приятелите му.

Почти няма и живо включване, в което Каменов да не се скара с водещите Иван и Андрей и да не ги заплаши с бой. Те до такава степен вече са му свикнали на заканите от типа на „ще ти вградим очилцата в миглите" и „ако ти не можеш, да дойдем да ти го заврем я?", че почти не му обръщат внимание. За сметка на това всеки път щом монтанчанинът се развилнее, се налага спешно да се пускат реклами и така и не се разбира дали не е посегнал на някого.

Емил разкри, че в детските си години той самият е възпитаван с бой. Всеки път когато родителите му не можели да се справят с проблемното му поведение и ниския му успех в училище, се стигало до сериозно физическо насилие. „Майка ми е чупила точилка и дъска за рязане в главата ми", разказва с гордост импулсивният мачо. Според съквартирантите му именно това е причината днес Каменов да смята, че всички проблеми се решават с бой.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !