Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Колко струва Бориса Тютюнджиева?

отпечатай новината

09.04.2014 15:15 | Видян 2886 пъти

Колко струва Бориса Тютюнджиева?

Колко струва Бориса Тютюнджиева? Този въпрос се върти в интернет пространството, след скандалните разкрития, направени от Емил Каменов. Стана ясно какви са тарифите на моделката и дали наистина е имала взимане-даване със Силвестър Сталоун.

За някои отговорът е 65 000 лева! Тончо толкова пари е прибрала Бориса срещу участието си в „Къртицата". Първоначално продукцията я е пазарила срещу 50 бона, но Тютюнджиева категорично отказала, пише hotarena.net.

След като вдигнали с още 15 бона, всичко си дошло на мястото и Бориса се съгласила. Но както знаем, безплатен обяд няма. Уговорката й с продуцентите била срещу тази сума да гарантира постоянен рейтинг с различни скандали. Именно така се ражда и интригата с Емил Каменов. Гардът на звездите от години е в тази професия и кристално ясно знае, че трябва да спазва дискретност. Как така изведнъж забравя и се изтърва за Бориса?! Няма логика! Единствената логика тук е изкуствено създаден скандал с цел рейтинг. Целта - постигната.

Запознати коментират, че Сталоун в действителност е имал вземане-даване с блондинка у нас, но това не е била Бориса, а Енджи Касабие.

Снимка: lifestyle.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !