Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Асен Блатечки направил първия си секс на 12

отпечатай новината

12.04.2014 09:00 | Видян 2037 пъти

Асен Блатечки направил първия си секс на 12

Оказва се, че 12 е съдбовно число в живота на Асен Блатечки. На толкова години бил той, когато за първи път подкарал кола. На тази възраст отишъл сам на море и започнал първата си работа. Пак тогава направил и сефтето в секса. Само марихуаната опитал малко по-късно, пише hotarena.net.
 

Лошото момче на родното кино и театър, както често определят Блатечки, бил проблемно дете. Често се забърквал в неприятности, все намирал с кого да се сбие, а в училище разбивал социалистическите правила и нрави като отказвал да носи униформа, ходел с две обици и дълга коса. Дори крадял от супермаркети. Той си спомня, че сред плячките му били пакет бисквити, кренвирши, както и голяма диня.

„Бях много непокорен. Не мога да кажа, че съм бил лош ученик, защото никога не съм ходил на поправителен изпит. Но се бунтувах срещу всичко. Тогава имаше много забрани. Измислях си начини и не ходех с униформа. Лъжех, че нямам пари и разни такива. Правех всякакви простотии само и само да съм в опозиция", споделя актьорът.

Източник: lifestyle.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !