Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Кейт Мидълтън прекалила с виното на изложение

отпечатай новината

14.04.2014 10:15 | Видян 2825 пъти

Кейт Мидълтън прекалила с виното на изложение

Принц Уилям, съпруга му Кейт и синът им принц Джордж са на 3-седмична обиколка в Нова Зеландия и Австралия. Там те опровергаха слуховете, че чакат втори наследник, макар първоначално те да го намекнаха.

По време на среща в град Кембридж Уилям се видя с тяхна отколешна почитателка, новозеландката Синтия Рийд, която изплете шал от мериносова вълна за принц Джордж, предаде Франс прес. Сега на срещата със Синтия принц Уилям й заяви, че скоро ще й се наложи да плете още един шал.

Преди известно време британските медии писаха, че Кейт е бременна, според таблоида кралското семейство искало момиче, това обаче се оказа спекулация. Мидълтън сама сложи край на спекулациите като попрекалила с алкохола на дегустация на вина.

Херцогинята изпила най-малко 6 чаши вино, което не би направила ако очаква дете. Малко преди визитата във винарната знатното семейство присъства на литургия по повод Палмова неделя в град Дънедин, на Южния остров на Нова Зеландия. Литургията беше в местната англиканска катедрала Сейнт Пол.

Изтчник: inews.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !