Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Мис Силикон показва прелести на парти с Depeche Mode

отпечатай новината

16.04.2014 12:30 | Видян 2292 пъти

Мис Силикон показва прелести на парти с Depeche Mode

На 17.04., четвъртък, една от най-сексапилните дами у нас ще бъде изненадата на уникално фетиш шоу. „Мис Силикон“ 2012 Десислава Младенова, която се изявява и като асистентка на Любен Дилов-син в предаването „Пуснете водата“ по TV7 , няма да пести от чара на сексапила си.

Тя ще е основна фигура във фетиш сценки с момичетата от Sonya Pole Studio, които са подготвили доста ангажиращи вниманието сценарии, които ще разтуптят сърцата под музикалната режисура на две от най-великите групи на всички времена - Depeche Mode и U2.

В разгара на Страстната седмица в рок бар Rock It ще се развихри едно порочно парти със страхотна музика, уникално шоу с еротини елементи и... неочакван край. Освен най-доброто от дискографиите на Depeche Mode и U2, сетовете на добре познатите Краси Москов (Z-Rock) и DJ Toni (RockAtive, Sugar DJs) ще включват и много ремикси, кавъри, дело на други големи банди, както и музика на групи като The Cure, New Order, Joy Division, The Smiths, Duran Duran, R.E.M., INXS и много други.

Източник и снимка: blife.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !