Близо 100 000 японци са на възраст...

Броят на хората в Япония на възраст над 100 години е...

BMW разтърси екипа си за дизайн

От 1 октомври в дизайнерските екипи на BMW Group...

Джордж Клуни се сгодил

отпечатай новината

28.04.2014 09:15 | Видян 2673 пъти

Джордж Клуни се сгодил

Американският актьор Джордж Клуни и неговата британска приятелка Амал Аламудин са сгодени, съобщи сп. "Пийпъл". Аламудин е известна юристка и адвокатка на основателя на "Уикилийкс" Джулиан Асандж. Тя е родена в ливанската столица Бейрут, учила е в Оксфордския университет и юридическа школа в Ню Йорк. Свободно владее френски, арабски и английски езици.

Източник на изданието твърди, че сгодяването се състояло "не толкова отдавна", а подготовката за сватбата още не е започнала. "Джордж и Амал не желаят да привличат внимание към това (годежа), но изглежда вече не се опитват и да го крият", отбелязал източникът, който изрично държал на анонимността.

"Пийпъл" твърди, че 52-годишният Клуни и 36-годишната Аламудин били забелязани в четвъртък в град Малибу, щата Калифорния. Те отивали на гости на супермоделката Синди Кроуфорд и съпруга й бизнесмен Ранди Гербер, които са стари приятели на Клуни. По време на обяда в Малибу на безименния пръст на Аламудин била видяна брачна халка.

Журналисти на изданието твърдят също, че в сряда в един от ресторантите на Лос Анджелис двойката очевидно е отбелязала сгодяването с приятели. Официалният представител на Клуни отказа коментар. През периода 1989-1993 г. Клуни имаше брак с актрисата Талия Болсъм. След развода той имал близки отношения с много актриси, твърдяха медиите. През 2007 г. Клуни заяви, че никога няма да се жени. Медиите подчертаваха, че той има репутацията на непоправим ерген.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !