Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Змия ухапа Георги от "Къртицата" навръх именния му ден

отпечатай новината

06.05.2014 17:30 | Видян 1976 пъти

Змия ухапа Георги от

Изолацията на оцелелия Георги ще се превърне в героично изпитание в епизода от "Къртицата" довечера. Завръщането на ММА боеца обратно в Базата, ще мине през трудната задача, да претърси няколко тъмни кутии, пълни с хапещи влечуги, научи "Блиц". Без да знае за коварното съдържание на кутиите, Георги ще атакува целта и ще плати с кръв за смелостта си. Традиционният седмичен лов ще подмине единствено Бориса, но дружинката ще отстреля най-добрите си мишени, от които ще липсват само тестените изкушения.

Въпросът кой е Къртицата, отново ще бъде на дневен ред в Базата. Александър Сано чистосърдечно ще признае, че преди самото начало на играта са му казали, че притежава идеалния профил на Къртица. Актьорът-музикант ще разкаже защо до 15-годишен е бил изключително печен лъжец и колко усилия е положил след това, за да накара хората отново да му имат доверие.

Списъкът с поръчки за седмицата, ще осигури неочаквани придобивки на супергероите. Срамуващият се от еротични танцьорки Сано, ще се окаже поръчител на секс-кукла, лубриканти и презервативи. Кой ще ги употребява и какви етюди ше се разиграят с провокативната играчка, ще стане ясно тази вечер по TV7.

Снимка: blitz.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !