Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Журналистка развела Деси Зидарова и Михаил Младжов

отпечатай новината

09.05.2014 15:15 | Видян 2442 пъти

Журналистка развела Деси Зидарова и Михаил Младжов

"Жълтата преса повлия на отношенията ни с Михаил Младжов". Това разкрива пред Фики Стораро в ексклузивно интервю за "Поверително от NL" актрисата Деси Зидарова. По думите й журналистка от таблоидите, която била влюбена в съпруга й, е допринесла за раздялата между двамата. Манекенката призна, че се чувства очернена.

Зидарова се закани да съди всички, които петнят името й. Тя подчерта, че въпреки развода, с Михаил са в отлични отношения, споделя lifestyle.bg. "Разводът не е най-важното нещо, както и сватбата. Ако двама души искат да живеят заедно, нищо не може да ги спре" - допълва гостенката. Според актрисата Бориса Тютюнджиева, която в момента участва в "Къртицата", не е причина за раздялата между бившите съпрузи.

Деси твърди, че въпреки трудностите, през които е преминала, все още вярва в истинската любов. Засега обаче избира да е сама, без да е самотна. Смята, че трудно ще допусне пак човек до себе си, но ако това стане, едва ли ще сключи брак отново. Няма против обаче да има още деца: "Бих родила още едно дете. В крайна сметка, каквото и да правим го правим за децата." Зидарова, която стана популярна и с това, че беше пребита през 2009 г. с бухалки, има общо три деца, като две са от първия й брак.
Снимка: lifestyle.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !