Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Бременната Златка Димитрова навърши 30 носейки живот

отпечатай новината

20.05.2014 17:00 | Видян 3393 пъти

Бременната Златка Димитрова навърши 30 носейки живот

Бременната Златка Димитрова показа наедряло коремче. Красавицата сподели снимка, на която гордо демонстрира живота, който носи. С малки плитки, семпла кафява рокля и огромен букет цветя, бъдещата майка изглеждаше по-прекрасна от всякога. Злати сподели снимка на страницата си в социалната мрежа, на която показа елегантната си фигура, въпреки че вече е в напреднала бременност.

Бившата моделка изглежда по-добре откогато й да било и по всичко изглежда, че предстоящото раждане й се отразява изключително благотворно. Бременната Златка Димитрова сподели, че е на седмото небе от щастие заради предстоящото майчинство и от сърце се радва на случилото се с нея.

В пост на страницата си в социалната мрежа, управителката на благотворителна фондация сподели, че да навърши 30 носейки живот в тялото си и с любим мъж до нея е най-красивия подарък, който може да си пожелае. Феновете й веднага я засипаха със заслужени комплименти и коментари колко добре изглежда. „Прекрасна си“, „Злати, лека бременност и да си все така щастлива“, пожелаха й те.

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !