Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Къщата на Венета разграбена от роми

отпечатай новината

06.06.2014 09:00 | Видян 2063 пъти

Къщата на Венета разграбена от роми

Венета Райкова иска официално да скъса с корените си от град Попово. Пред нови приятели и в различни институции водещата на "Горещо" се представя като кореняк софиянка, прикривайки умело провинциалния си произход. Макра да е всеизвестно, че журналистката е родена в Попово, тя бърза да изтъкне, че дори детството ѝ не е преминало там.

"От 7-годишна се разхождам по жълтите павета. Целият ми съзнателен живот е минал в столицата и от 20 години кракът ми не е стъпвал в Попово", категорична е устатата журналистка. Справка в имотния регистър показва, че Венета Райкова няма нито един имот на нейно име в Попово. Тя не крие, че всичко по тези земи, което е било на името ан семейството ѝ, е разпродадено отдавнаи буквално няма къде да отседне, ако отиде там.

Жителите на Попово знаят, че именитата водеща е с корени от техния край, но никога не са я виждали. Съседи на Венета единствено знаят къщата, в която са преминали първите ѝ години от живота, но постройката днес е порутена и разграбена от роми, пише "Уикенд". Доскоро в нея живеели дори наркомани, но след като паднал покривът и пройдохите се омели от имота.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !