Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Соня Васи: С Васил Илиев бяхме повече от гаджета

отпечатай новината

07.06.2014 09:00 | Видян 3458 пъти

Соня Васи: С Васил Илиев бяхме повече от гаджета

Години след запознанството си с Васил Илиев Соня Васи се реши да хвърли светлина около това какви действително са били отношенията им. Тя твърди, че той е бил най-добрият й приятел. А може би и нещо повече... „Ако беше жив, никой не знае къде щяхме да сме. Но тогава – няма такъв добър приятел. Запознаха ни, когато дойдох в България за първи път след „Плейбой” и направих в Борисовата градина „Соня Васи и секссимволите на българския рок”, спомня си тя в интервю за в. „24 часа”. С годините отношенията между тях стават наистина специални.

„Бяхме над думата „гаджета”. Със сигурност бяхме много повече от това. Всъщност аз си имах гаджета и той си имаше гадже. Тези гаджета знаеха за нас. Ако трябваше да избираме, бяхме по-големи приятели, отколкото гаджета или сексуални партньори. Така си го избрахме и двамата. Аз не исках да бъда само някакво момиче, с което да преспи и после да не го вижда. Или той за мен – еднократен флирт и после към следващия. Защото и той знаеше – аз бях много млада и нямаше да спра дотам”, спомня си Соня Васи, която за първи път разкрива, че между нея и Васил Илиев все пак е имало и други отношения, освен приятелски, пише "Блиц". След като тя се връща в Америка, той започва да идва при нея на гости. Тя си спомня, че двамата разговарят ден преди да го убият, когато той си купува кола, същата като нейната.

„На другия ден Венци ми звънна. Ревеше и ми каза: „Убиха Васил.” Няма да забравя този миг. И най-големият ми хит в америка, парчето „Like a dream” е написано за Васил. Защото той ми се явяваше насън и ми говореше такива неща. Събуждах се посред нощ и си виках: „Не, това е истина, това не е сън”, разказва Соня Васи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !