Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Маги Желязкова завлече Азис с 10 бона

отпечатай новината

11.06.2014 10:00 | Видян 3484 пъти

Маги Желязкова завлече Азис с 10 бона

Парите развалиха дългогодишната дружба между Маги Желязкова и Азис. Доскорошните приятели са във вледенени отношения заради борч, който певецът дал на манекенката, а от 4 месеца тя не му е върнала и стотинка, съобщава "Всеки ден". В края на миналата година Маги бе изритана от семейното гнездо от приятеля си Боби Манекена. Според слуховете мъжът на Желязкова я уличил в няколко изневери, заради което й посочил вратата.

Натирената манекенка се изнесе да живее напълно сама в панелно жилище на квартира, но въпреки спестяванията разходите се оказаха по-големи от приходите. Именно заради това тя поискала финансова помощ в размер на 10 000 лева от своя близък приятел Азис. Без да се замисли, изпълнителят на "Сен Тропе" услужил на манекенката, като двамата не си дали срок за връщане на дълга, не подписали дори и писмена декларация, че това се е случило. В компанията на тесен приятелски кръг обаче наскоро Василка коментирала надълго и нашироко как Желязкова взела парите и си плюла на петите. Къдравата брюнетка дори не вдигала телефона на Костинбродския славей, а от парите нямало и помен.

В последния си разговор с Азис Маги дори се заклела в детето си, че ще му върне дълга само да си стъпи на краката и да приключат ангажиментите й около "Денсинг старс". Завлеченият Азис обаче не съжалява толкова много за дадените пари, колкото за развалената си дружба с Маги. "Това не е сума, заради която си струва да развалиш едно приятелство. Десетки хора и приятели са ме завличали с много повече пари", коментирал чалга певецът.

Снимка: novini.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !