Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Лили прости на Слави

отпечатай новината

11.06.2014 16:30 | Видян 1954 пъти

Лили прости на Слави

Примата смятала да се обади в най - скоро време на Слави, за да се помирят. Конфликтът и с шоумена била най - голямата грешка в живота й.

"Годините напредват и всеповече се замислям за смисъла на живота. Голямата ми драма в него не е завещанието ми, което обсъждат всички жълти медии, а войната ми със Слави Трифонов през последните 10 години. Съжалявам, че от глупост изгубих най - верния ми съюзник. Поддадох се на манупулации и превърнах във враг човек с когото можехме да направим много общи неща", признала примата на естрадата пред най - близките си хора навръх последния си рожден ден през април тази година.

Въпреки достолетната си възраст поп легендата предприе турне из цялата страна, с което ще натрупа поредните милиони в банковата си сметка. Малцината близки приятели около най - голямата българска певица обаче твърдят, че тя вече не мисли за пари а иска да покаже с изявите си колко са жалки провъзгласяваните за нови звезди недоразумения. Те не можели да вгорчат живота й, но конфликтът със Слави я тормозел постоянно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !