Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Алисия теши жената на Джизъса

отпечатай новината

08.07.2014 10:36 | Видян 4335 пъти

Алисия теши жената на Джизъса

Алисия за пореден път се доказа като истинска приятелка. Тя е неотлъчно до Христина Витанова след поредната й раздяла с Благой Георгиев. Певицата прави всичко възможно да утеши най-близката си дружка, която отново е сама. Половинката на Николай Михайлов се вижда с бившата гимнастичка почти всеки ден. Единствено пред нея Христина изплаква цялата си мъка от повторното предателство на бащата на децата й, научи "България Днес". Алисия е наясно с абсолютно всичко, което се случва в личния живот на Витанова. Заради приятелката си певицата е съкратила и престоя си на морето заедно с Николай Михайлов. Тя се върнала в София по-рано от предвиденото, след като разбрала за случилото се. От тогава фолкдивата почти не се отделя от излъганата Хриси. Опитахме да се свържем с певицата за коментар, но телефонът й бе изключен.

Алисия не за първи път застава до гимнастичката в труден момент. През 2010 година тя бе плътно до гимнастичката, която бе зарязана от Благо заради чалгарката Лияна. Тогава Христина беше бременна с дъщеричката им с Джизъса Йоана. Певицата нееднократно призова халфа да се опомни и дори влезе в спор с Лияна през медиите. Веднага след като прости на футболиста, Христина покани приятелката си да му пее за рождения ден.

Малко по-късно Алисия изпадна в същата ситуация, след като бе зарязана от Валери Божинов заради Николета Лозанова. Тогава Христина застана до приятелката си и й помогна да преодолее измяната. В същото време Благо казвал пред свои близки, че певицата си заслужавала съдбата, след като много говорела по време на раздялата му с Витанова.

Снимка: България Днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !