Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Как да се държат добре към Вас във...

Ако има нещо, което парижани искат туристите да знаят,...

Мария замени Гущеров с млад рапър

отпечатай новината

10.07.2014 10:23 | Видян 2742 пъти

Мария замени Гущеров с млад рапър

Неотдавна фолк певицата Мария записа дуетно парче с младия рапър "Х". Видеото е много провокативно и това се прие добре от феновете на звездата. Изпълнителката продължава да провокира с интимничене с младока, за щастие на Гущеров само сценично.

Фолк дивата пусна във Facebook провокативно видео в опасна близост с бургаския рапър Николай Николов ("Х"). По-интересното е, че на края на лентата се разбира, че и Мария ще стане част от лятното турне "Планета Лято 2014".

Мария замени Гущеров с млад рапър (СНИМКА)FacebookОсвен нея в турнето участие ще вземат Преслава, Галена, Анелия, Джена, Андреа, Цвети Янева, Коцето, Борис Дали, Илиян, Малина и Кали. Според последната от тазгодишното турне, феновете ще имат сериозни очаквания, особено след 3-годишната пауза. "От Галена наистина ще очакват много, от Малина ще очакват много, от Цвети сигурно ще очакват много.", заявява Кали. Според мълвата колежките й Преслава и Анелия готвят големи изненади за феновете. Преси подготвя дуетно парче с Тони Стораро в типичния летен стил. Анелия пък се радва на успеха на песента "Изведнъж", но преди турнето ще изкара още някой друг хит.

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !