Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Мика Стоичкова със специална изненада за рождения ден

отпечатай новината

10.07.2014 12:13 | Видян 1848 пъти

Мика Стоичкова със специална изненада за рождения ден

Макар Мика Стоичкова и Иво Аръков вече да са разделени, актьорът призна, че все още пази топли чувства към нея. А най-вероятно и тя към него. Все пак решението им да сложат край на връзката си бе взето без излишен драматизъм. Затова дизайнерката и телевизионерка получи специално любовно обяснение.

"Днес един много специален за мен човек има рожден ден! Любовта ми към този човек не беше скрита... Такава и ще си остане... Любовта ни бе като природата, непредвидима... И пак потъвам в несъвършенството на думите... Те Никога не са достатъчни за да опишат красотата... Обичам те! Бъди Щастлива!", пожела ѝ актьорът в социалната мрежа Facebook.

Припомняме, че Мика реши тази година да отпразнува важния ден с благотворително парти. Със средствата, събрани от него, ще бъде закупена нова апаратура за хемодиализа. В кампанията се включиха много родни поп музиканти и познати от тв ефира лица. Сред тях са Кристо, Сантра, 100 Кила, Рафи, VenZy, Михаела Филева, Жана Бергендорф, Pavell & Venci Venc' и други.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !