Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Черната Златка загуби бебето

отпечатай новината

10.08.2014 09:13 | Видян 3541 пъти

Черната Златка загуби бебето

Плеймейтката Златка Димитрова е загубила бебето си. Тя събра смелост и лично съобщи тежката новина през профила си в социалната мрежа "Фейсбук".  "Загубих бебчето си", изплака хубавицата. Тя обаче вярва, че Бог все пак ще я дари с рожба. "Сигурна съм, че много от почитащите го ще изпитат в душите си частица от моята болка, не малко ще са и въздъхващите: "Така й се падаше", сподели покрусената Златка.

Тя моли от личната й трагедия да не се правят сензации и помоли фенове и журналисти да не спекулират с мъката й. "Категорично няма да коментирам нищо и никъде, нито едно интервю, тв предаване или каквато и да е публична изява по темата, която аз и любимият ми мъж, сами трябва да изживеем и смирено с любов да дочакаме следващата блага вест", написа Димитрова.

Плейметката, позната и като Черната Златка, не обвинява никого за нещастието, което я е връхлетяло. Тя дори намери сили да пожелае здраве и Божия закрила на недоброжелателите си. За няколко минути десетки фенове изказаха съболезнования на стената в интернет профила й. Някои допускат и лекарска грешка, тъй като Златка загуби плода в напреднала бременност. Тя чакаше момченце.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !