Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Диляна Попова в болница за рождения си ден?

отпечатай новината

11.08.2014 09:00 | Видян 2429 пъти

Диляна Попова в болница за рождения си ден?

Диляна Попова вече е насрочила дата за раждането на първото си дете от актьора Асен Блатечки, научи ексклузивно „Всеки ден" от доверени източници от болница „Шейново", където ще проплаче бъдещото отроче на манекенката. Звездата дори е определила датата на събитието - 24 септември, когато е и рожденият й ден. След многократни консултации с едни от най-добрите лекари у нас Диляна решила да роди със секцио, макар възстановяването след тази манипулация да е доста по-бавно и болезнено, отколкото при естественото раждане.

„Специално се консултирах с астролог, както правя за всички важни неща, които ми се случват в живота. Имам си любима нумероложка, която досега ми е помагала във всичко. Тя ми обясни, че ако сме астрални близнаци, на детенцето ще му върви много повече, а и ще сме по-близки. Решила съм да направя всичко, което е нужно, за да е здраво моето мъниче и да му дам най-доброто, на което съм способна", споделила наскоро пред близки красавицата.

По съвет на приятели Диляна и Асен все още не били купили нищо за бебето. „Има достатъчно време, а и сме си набелязали някои детски магазини, откъдето дори и в последния момент можем да си набавим всичко, което ни е необходимо. В крайна сметка важно е малкото създание да се роди живо и здраво. А и не искаме да го урочасваме, като предварително купуваме вещи", коментирала сияещата майка пред приятели.
В името на благоденствието на бъдещото си дете Попова отказа категорично алкохола и цигарите, а напоследък е забелязвана все по-често да посещава пластичната клиника, където преди на всеки шест месеца си слагаше хиалуронова киселина в горната устна. „Решила е да се изчисти изцяло и да даде нов старт на живота си. Вече не иска да е с напомпани джуки", сподели пред наш репортер една от сестрите в клиниката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !