Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Тръгва 3D кино "Петър Слабаков"

отпечатай новината

16.08.2014 09:00 | Видян 1327 пъти

Тръгва 3D кино

Ново 3D кино, което ще носи името на великия български актьор Петър Слабаков, ще отвори врати за посетители в неделя в Каварна, съобщиха от кметството. Културният дом ще бъде и своеобразен музей - във фоайето на киносалона ще бъде подредена колекция от ордени и реквизити, снимки и филмографии на големия актьор.

Началото на церемонията е определено за 13 часа. На нея ще присъстват синът му Андрей Слабаков заедно с Ернестина Шинова, Марта Вачкова, Владислав Карамфилов, Румънеца и Енчев и т.н.

Веднага след официалната част в 13,30 ч. ще се излъчи прожекцията на игралния филм „Покривът" на режисьора Иван Андонов с участието на Петър Слабаков и Григор Вачков.

По-късно от 18 часа зрителите ще могат да гледат на големия екран „Операция Шменти Капели", по сценарий на Владислав Карамфилов - Влади Въргала, които също ще уважи събитието и ще има среща с публиката.

Модерният киносалон е разположен на мястото на старото зимно кино и разполага със 100 места. Сградата е възстановена на община Каварна през 2012 година. Пускането на киносалона се осъществява с подкрепата на американска компания.

Източник и снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !