Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Гореща нощ на Св. Влас!

отпечатай новината

15.08.2014 10:36 | Видян 1198 пъти

Гореща нощ на Св. Влас!

Гореща нощ в Свети Влас! На централния плаж в популярно крайбрежно заведение се проведе конкурсът "Мис Ла Кубанита 2014". Адреналина на гостите вдигнаха и впечатляващите танцьорки в заведението - автентични кубинки.

Ла Кубанита от испански означава буквално сладка кубинка, така че на практика журито трябваше да избира най-красивата, атрактивна и магнетична ла кубанита сред десет претендентки за титлата. За гостите обаче невероятна атракция представляваха най-вече автентичните кубинки от балет Хабанос. Четирите красавици не участваха в надпреварата за Мис, а танцуваха. Защото пластичните Аймара, Яслери, Яни и Кендра, както и двамата им партньори Расив и Лачи са професионални танцьори.

Сред журито в конкурса за дами с гореща кръв бяха небезизвестните Евгения Калканджиева, както и Румънеца и Енчев, предава TV7. За професионалното око на Жени Калканджиева красотата на българката се променя. В последните години българките все повече придобиват екзотичен вид, близък до латино излъчването на горещите танцьорки.

На световните подуими пък вече започна повече да се цени екзотичния чар и не е грешно да се твърди, че кльощавите модели са напълно демоде.

Източник и снимка: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !