Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Златка продава на търг рисунка в памет на бебето си

отпечатай новината

23.08.2014 09:29 | Видян 2441 пъти

Златка продава на търг рисунка в памет на бебето си

Златка Димитрова, която наскоро загуби бебето си, е нарисувала картина в памет на бебето си и смята да я продаде на търг. Тя е успяла да го зърне мъртвото бебе съвсем за малко след аборта. С парите от търга смятала да подпомогне болно момиченце.
Плеймейтката Златка е заминала извън София при сестрата на приятеля си Мирослав, за да се съвземе от смъртта на бебето си. Тя твърди, че не вини никого за това, въпреки клетвите, които получавала. 

Сред тези, които проклели Черната Златка била и майката на Мирослав. Жената никак не била доволна, че синът й има връзка с плеймейтката. Независимо от това обаче Златка Димитрова твърдяла, че не й се сърди. 

Все още не е ясно каква е причината тя да загуби бебето. Плеймейтката категорично отрече слуховете, че се касае за лекарска грешка. Някои обаче твърдят, че тя просто не се е пазела и е ходела в жегите на плаж. Има и други, които смятат, че причината да загуби бебето е предишна операция на сърцето, която е прекарала. 

Златка научила, че нещо не е наред, когато отишла на редовен преглед при лекарката си. Тя й казала, че тоновете на бебето не се чуват добре. На следващия ден вече разбрала, че то е мъртво и се наложил аборт

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !