Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Тачо се покри след инцидента, близки го издирват

отпечатай новината

06.09.2014 09:00 | Видян 2477 пъти

Тачо се покри след инцидента, близки го издирват

Съпругът на Жени Калканджиева – Стефан Манов-Тачо, е безследно изчезнал от няколко дни насам. Този факт може да се окаже тревожен, тъй като последните новини за него бяха, че той претърпял тежка катастрофа със своя автомобил Ауди близо до Слънчев бряг. Возилото му бе пометено от друго, но бизнесменът се разминал само с леки наранявания и стрес.

Близките на бизнесмена са силно притеснени и го издирват под дърво и камък, тъй като Тачо открай време е привърженик на високите скорости и на няколко пъти е бил на косъм от фатален удар.

До този момент обаче никой от семейството му не е потвърдил информацията. Жени Калканджиева отказва да коментира каквото и да било по темата, а от известно време телефонът й дори е изключен. Запознати със семейните отношения между Калканджиева и Манов разказват, че шефката на "Визаж" многократно е влизала в пререкания със съпруга си заради страстта му към газ педала. Тя дори често отказвала да се качи в колата на мъжа си. Според слуховете, Тачо е стресиран от катастрофата и не желае да вижда никого, съобщава hotarena.net.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !