Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Слави вдигна заплатите

отпечатай новината

09.09.2014 10:28 | Видян 1864 пъти

Слави вдигна заплатите

Слави Трифонов отпусна колана и зарадва служителите си с приятна изненада след края на лятната отпуска, научи „Всеки ден". Въпреки сериозната финансова криза, която е настъпила за българските телевизии, тв водещият е намерил отнякъде пари и е вдигнал възнагражденията на служителите си почти двойно.

Така и най-обикновените сценаристи, които досега взимаха между 1500 и 1800 лева, сега ще се радват на заплати от по 3 бона. Иво Сиромахов пък, който се разписваше срещу 8 бона, сега ще взима 9. Половинката на Слави Мартина и останалите танцьорки ще теглят от банкоматите си по 4 хиляди, а бендът, начело с Годжи, ще могат да харчат по 5 хиляди на месец.

Каква е причината за неочакваната щедрост на Слави, още никой от екипа не е разбрал. Хората обаче били повече от шокирани, когато чули новината от счетоводителите си. Някои дори се притеснили да не би рязкото увеличаване на заплатите да е свързано с предстоящо уволнение.

Други пък заподозрели, че опаричването е свързвано с предстоящата предизборна кампания и шансът на Трифонов да се облажи покрай излъчването на клипове и канене за интервюта на различни политици. Най-вероятно тези непринудени уж разговори ще бъдат таксувани като реклама.

Само преди няколко месеца от екипа на Дългия пропищяха, че от 5 години не са помирисвали увеличаване на заплатите си. Единствената, която видяла повече пари по сметката си през миналия сезон, била любимата на Трифонов Мартина, но тя така или иначе не разчита на заплатата си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !