Близо 100 000 японци са на възраст...

Броят на хората в Япония на възраст над 100 години е...

BMW разтърси екипа си за дизайн

От 1 октомври в дизайнерските екипи на BMW Group...

Николета брани Валери от фенки

отпечатай новината

23.09.2014 14:49 | Видян 2069 пъти

Николета брани Валери от фенки

Николета Лозанова отпраши за Италия да пази съпруга си от фенките. След като известно време Валери Божинов, който е новият нападател на "Тернана", остана без любимата си, той веднага е бил полазен от местни хубавици. Мълвата носи, че нашият мачо е привлякъл вниманието дори на мъжемелачката Сара Томази, популярна на Ботуша с многобройните си афери с футболисти.

По тази причина НиЛо решила да отскочи до Италия и да покаже на местните хубавици, че Валери е неин, пише "Всеки ден". Там тя не го изпуснала от поглед нито за миг. Придружавала го на тренировките, а всяка вечер двамата вечеряли в най-вървежните ресторанти. Освен това Николета използвала момента и да се отдаде на шопинг в Милано, където се проведе Седмицата на модата. Плеймейтката потрошила малко пари, за да обнови гардероба си с дрешки от любимите си марки.

Дали обаче пловдивчанката ще успее да задържи съпруга си, само времето ще покаже. В последните месеци на няколко пъти се заговори за тяхната раздяла. А и занапред на Николета ще  е все по-трудно да отскача до Италия, тъй като започва ново предаване по Би Ти Ви. Новината бе официало потвърдена от медията. Продукцията ще се казва „Папараци”. Всяка събота от 22.00 часа НиЛо и екипът  ще се правят на папараци, за да дебнат известните личности в неудобни и скандални ситуации. За предаването ще работят около 15 репортери. Те ще тичат по петите на популярните личности в техните не толкова звездни моменти.

В продължение на един час Лозанова и екипът  ще проверяват слухове и ще разкриват тайните на известните. Специална роля в "Папараци" ще има и светската репортерка Лили, която ще бъде критично око и ухо по време на най-интересните светски събития през седмицата. Тя ще бъде агентът на предаването, чиято роля е да разкрива пред зрителите най-любопитното от звездния живот.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !