Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Бременната Кели Роуланд позира гола

отпечатай новината

07.10.2014 12:49 | Видян 1676 пъти

Бременната Кели Роуланд позира гола

Певицата Кели Роуланд последва примера на много свои колежки знаменитости и позира гола за списание. 33-годишната Кели, която очаква да стане майка за първи път заедно със съпруга си Тим Уидърспун, показа голото си тяло в стил „Деми Мур” за сп. „Ел”, като прикри с ръка само зърната на гърдите си. В друга снимка тя позира само по панталони и разтворено палто, за да подчертае бременното си коремче и извивките на тялото си. В трета снимка коремът е скрит под дълга черна рокля.

„Нямам търпение детето да се появи на бял свят. Остават ми още няколко седмици. Развълнувана съм заради това, че ще дам нов човек на света и това, че ще го споделя със съпруга си, е може би най-приятната част”, разказва певицата.

„Обичам черешов пай и шоколадов сладолед с фъстъчено масло. Имах и цяла седмица, в която бях обсебена от начоса. Всеки ти казва, че пощуряваш с храната и можеш да ядеш каквото си искаш. Хубаво е да имаш апетит, но аз искам по-леко раждане”, казва тя и добавя, че упражненията помагат много за тази цел.
Снимка: сп. „Ел”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !