Близо 100 000 японци са на възраст...

Броят на хората в Япония на възраст над 100 години е...

BMW разтърси екипа си за дизайн

От 1 октомври в дизайнерските екипи на BMW Group...

Б.Т.Р. с голям концерт на клубна сцена

отпечатай новината

13.10.2014 13:50 | Видян 1595 пъти

Б.Т.Р. с голям концерт на клубна сцена

На 15-ти ноември група Б.Т.Р. ще забие в СОФИЯ ЛАЙВ КЛУБ с последен за сезона концерт. Най-успешната българска рок група за последните две десетилетия обяви датата на финалния си концерт за 2014-та. Епичното шоу предстои да се случи в средата на ноември на най-добрата клубна сцена у нас – София Лайв Клуб!

След успешния музикален сезон за 2014-та година и представянето на дългоочаквания си нов албум във Варна и зала "Универсиада", Б.Т.Р. ще представят на клубна сцена най-доброто от творчеството си, както и най-новите си хитове. Специални гости на събитието  ще бъдат едни от най-големите имена на БГ сцена – Мариана Попова, Ясен Велчев, Антоний Георгиев-Тонто, Кирил Николов и други.

Най-новият диск на рокаджиите е осмото заглавие, издадено от Б.Т.Р. в актуалния им състав, както и десетото в цялата дискография на бандата, която наскоро отпразнува 20 години на сцена. Две от парчетата в албума „ ЗАЩО“ са вече хитове и смело говорят за цялостното му съдържание.

Освен представяне на песните от новия си албум, Б.Т.Р. планират да представят революционно най-големите си хитове през годините, минавайки през рок класиките и политайки с любими балади.

БИЛЕТИ за събитието може да бъдат закупени на предварителна продажба в мрежата на www.eventim.bg на цена 10 лева, а цените на място в клуба ще са 15 лева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !