Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Евгени Минчев: Заслужил съм си апартамента от Пейчинов в Лондон

отпечатай новината

15.10.2014 09:53 | Видян 2997 пъти

Евгени Минчев: Заслужил съм си апартамента от Пейчинов в Лондон

Безспорно Евгени Минчев е един от най-скандалните, противоречиви и колоритни съквартиранти, които са влизали в Къщата на „ВИП Брадър". Само за месец в „Образцовия дом" Лорда успя да предизвика толкова смут с поведението и изказванията си, че дори и след неговото излизане от шоуто, участието му дълго ще се помни. Екип на "Всеки ден" интервюира Евгени часове след като напусна Къщата.

- Докато бяхте в Къщата на „ВИП Брадър", при нас излезе интервю с Ваня Червенкова, която заяви, че има намерение да ви съди.
- Ами какво да ви кажа. Това е една жена, която от време на време се сеща за мен и явно мисли, че на мой гръб може да трупа дивиденти. На нея й е ясно, че аз съм много по-успешен в живота и за това се е изказала така.
- Г-жа Червенкова даде недвусмислено да се разбере, че според нея титлата ви „лорд" е купена и то за сумата от 60 до 2000 паунда?
- Това не е особено точно изказване, само да ви кажа. Нямам намерение да опровергавам тези неща, те просто не ме интересуват. Това е все едно да се опитвам да докажа дали се казвам Евгени Минчев, или Евгени Константинов. Моята титла не я касае нея изобщо, не е нейна работа, какво значение има в крайна сметка за нея това.
- Вярно ли е, че Августин Пейчинов ви е подарил апартамент в Лондон?
- Дори да е така, значи съм си го заслужил!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !