Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Суперкамионът Apocalypse е с 850 к.с....

Базираната във Флорида компания Apocalypse Manufacturing...

Линдарева истеряса - иска адвокат

отпечатай новината

17.10.2014 09:49 | Видян 2028 пъти

Линдарева истеряса - иска адвокат

Мисията във "ВИП Брадър", в която Тачо е диктатор, а Жени диктаторша, сериозно загрубява. Причината е, че от нея зависи какъв ще е бюджетът на съквартирантите чак до края на риалитито. Те трябва дружно да номинират Жени и Тачо за изгонване - иначе мисията ще се счита за провалена. Такова е изискването на Биг Брадър.

Ако някой разваля дисциплината и реда, трябва да влезе в затвора! И се случи - Камелия Воче е първата зад решетките. Тя обаче не прие на сериозно опандизването си и се измъкна за кратко от килията.

Диктаторът Тачо се появи мигновно разгърден и с влачещи се презрамки на панталона на унифирмата и заповяда: Всички в Къщата без вода. Затворничката Воче опита да спори, че само тя е виновна и само на нея да бъде наложено наказанието. Което вбеси диктатора и Тачо заплаши, че ще лиши всички и от храна. Репресиите продължиха и почти всички след Воче станаха редовни клиенти на затвора.  

Любовницата Зорница Линдарева обаче изобщо не стопля за мисията и непрестанно мрънка. Така е на крачка да лиши съквартирантите от всичко - храна, вода и т.н.  заради мисията на Жени и Тачо. Оправдание за това нейно поведение е шамарът, който Тачо й заби преди седмици.

"Не мога да изпълнявам нищо, имам свои съображения, разберете ме. Ако трябва ще вляза в изповедалнята и ще чакам адвоката си. Искам да изляза", заяви Зорница. "За какво трябва да се подчинявам. Стига сега, упражнения за малоумници и игри за идиоти ще правя. Няма да се подчинявам на някакъв, който е завършил осми клас", изригна любовницата. Зори не спря до тук и нахъса останалите съквартиранти за бунт срещу диктаторите Жени и Тачо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !