Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Блатечки проговори за сина си

отпечатай новината

19.10.2014 09:06 | Видян 4770 пъти

Блатечки проговори за сина си

Не знам какъв баща съм, трябва да попитате децата ми като пораснат. Не ми остава достатъчно време за тях. Това призна в "Тази събота" по bTV Асен Блатечки. На въпроса на водещата дали успява да отдели време за сина си, който се роди преди месеци от "забранената му любов" с манекенката Диляна Попова, Блатечки беше лаконичен: "За сина ми не ми остава време"."В свободното време с дъщеря ми - Катето, ходим на кино, на езда, защото тя обича конете. Тя е в такава възраст, че всичко й е интересно. Виждам в нея много черти от мен, виждам и черти и от майка й", сподели актьорът.

Блатечки призна, че не спира да работи, а причината затова не е само желанието му да осигури децата си, а и това, че е "болен работохолик". "Трудно си почивам, два дни и на третия не издържам, започвам да чета някакви неща, да мисля върху нови роли. Няма да спра да работя никога. Ако им писне на хората да ме гледат, ще работя друго", отсече Блатечки, който малко след телевизионното интервю заминава за полската столица Варшава. Там той ще представи за първи път филма на Стефан Командарев "Съдилището", който взе голямата награда "Златна роза" във Варна.

Малко преди това Блатечки мина и през ефира на Нова телевизия. "Не бих спестил нищо на децата си. Дъщеря ми кара АТВ, моторът още я стряска, но от време навреме казва и по някоя дума за мотора. Любовта и семейството са много важни неща", каза там звездата на българското кино. "Любовта или я има, или я няма. Не е нужно да се доказват тези неща и да се правят разни жестове. Демонстрира се с тези неща, когато любовта липсва", заключи Блатечки. Според него хората трябва да си казват нещата каквито са. "Баща ми се разплака, когато ме приеха в ВИТИЗ и тогава призна, че е мечтал да стане актьор", върна се в спомените си актьорът. Той призна че, не не обича да ходи на село, защото няма връзка със селото. Всичките му близки са софиянци. В края призна, че е искал да емигрира в Щатите и дори е искал 5000 долара назаем от родителите си, когато е бил на 17-18 години. Сега харесва Италия, но без приятелите не тръгва.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !