Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Депутатът Мартин Данона пие с Джизъса

отпечатай новината

24.10.2014 13:35 | Видян 2847 пъти

Депутатът Мартин Данона пие с Джизъса

Новоизлюпеният депутат от "България без цензура" Мартин Данона е един от най-добрите приятели на футболистите Ники Михайлов и Благой Георгиев. Мартин е бил един от гостите на рождения ден на националния отбор по футбол. Благо, Мартин, Ники и половинките им са посрещнали заедно и Нова година.

Михайлов и депутатът от Пловдив се познават от дълго време. Двамата неведнъж са купонясвали заедно в чалга заведения. Покрай Ники неговата половинка Алисия дори се сприятели с бившата приятелка на Мартин - Мария Янкова. Към компанията често се присъединявали и Благой Георгиев с вече експоловинката си Христина Витанова.
Не е тайна, че Данона е един от най-желаните ергени за родните манекенки. Михайлов често е запознавал депутата с някои от възлюбените му. Пред време тръгна слух, че Ники има вземане-даване с бившата годеница на Христо Сираков - Биляна Евгениева. Оказва се, че по това време тя е била именно с Данона и двамата заедно са отишли на рождения ден на Михайлов.

Мартин Данона е бил със своя близък приятел Ники Михайлов и в една от фаталните за футболиста вечери през 2012 година. Във въпросната нощ Ники и Мартин са на дискотека в Пловдив на участие на Преслава. Часове след партито Михайлов и гардът му станаха част от верижна катастрофа на магистрала "Тракия" на връщане към София. Според запознати "Рейндж Роувър"-ът се движел с над 150 км/ч. В мелето загина мъж на 50 години, а още седем пътници пострадаха.

Ники и Мартин и досега поддържат много близки отношения. От компанията обаче остана встрани Благо Джизъса. След като отсвири жена си Христина, Благой предпочита компанията на доста по-млади момичета, а не на Ники, Алисия и Мартин.

снимка: bgDNES

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !