Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Камелия Воче няма да си ходи, зрителите гонят Зорница

отпечатай новината

25.10.2014 09:00 | Видян 2155 пъти | Гласували 1

Камелия Воче няма да си ходи, зрителите гонят Зорница

Изненадите във "ВИП Брадър" не спират. След като Камелия Воче се скара жестоко с Албена Вулева и майка й, гласовитата готвачка дори изяви желание да напусне шоуто, но в последствие се разубеди. "В очите на някои хора, приятелите ми тук, прочетох желание да не се предавам,ще продължа заради тях докрай", сподели звездата.

Напрежението ескалира, след като Людмила изкоментира децата на Камелия Воче, тема, особено чувствителна за звездата. "Никой няма да ми пипа децата", избухна Воче, докато тъпчеше дрехите и вещите си. Единствено Уош МС се опита да я спре и вразуми. "Не се връзвай. За какво си дошла тука - да може да им купиш нещо, като не можеш, ще те е яд. Ще съжаляваш", опита се да обясни рапърът.

"Оставете ме да си отида, бе хора. Не искам такива парцали да ми споменават имената на децата. Погнусена съм, предпочитам да си тръгна и да си гледам пътя, по който съм вървяла до сега", избухна Камелия, докато майката на Албена Вулева пееше от радост руски песни в градината на Къщата.

В крайна сметка Камелия се оказа единствено сред номинираните за изгонване тази седмица, пише "Всеки ден". И наред с адашката си Камелия Тодорова, Жени и Тачо и Ели Гигова ще се бори за оставане в шоуто. Една от най-интересните изненади на вечерта се превърна Зорница Линдарева, която събра най-много негативен зрителски вот и за пътви път в историята на шоуто е номинирана от зрителите за изгонване.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !