Близо 100 000 японци са на възраст...

Броят на хората в Япония на възраст над 100 години е...

BMW разтърси екипа си за дизайн

От 1 октомври в дизайнерските екипи на BMW Group...

Амал намусена на поредното сватбено тържество

отпечатай новината

26.10.2014 09:19 | Видян 2403 пъти

Амал намусена на поредното сватбено тържество

Джордж Клуни и Амал Аламудин отпразнуваха сватбата си за пореден път в началото на уикенда. Двойката избра този път имение в Бъкингамшир, само на 6 мили от къщата, която си закупиха неотдавна в покрайнините на Лондон.

Адвокатката и актьора се отправиха към „Данесфийлд”, който бе запазен от родителите на Аламудин, но дамата бе видимо кисела и не удостои дебнещите папараци, нито съпруга си с усмивка. Брюнетката бе изключително елегантна в златистата си рокля, но изражението на лицето ѝ бе нацупено.

В имението се събраха близки и роднини на двойката, които този път пристигнаха инкогнито и се отърваха от допълнителния медиен шум.

Същинската сватба на Джордж и Амал се състоя миналия месец във Венеция, където се събраха куп знаменитости на пищна церемония.

Напоследък Клуни е доста заето покрай промотирането на новия си фантастичен трилър „Tomorrowland”, докато Аламудин усилено консултира гръцкото правителство по различни казуси. Може би умората е причината адвокатката да скрие блестящата си усмивка или просто вече ѝ е писнало да бъде следена под лупа като г-жа Клуни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !