Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Христина на Благо лично одобрила кадрите с изневярата му

отпечатай новината

12.11.2014 10:49 | Видян 3694 пъти

Христина на Благо лично одобрила кадрите с изневярата му

Цяла България съчувства на бившата гимнастичка Христина Витанова, когато тя за втори път публично се окичи с рога, сложени от бащата на децата ѝ Благой Георгиев. Хриси обаче се оказа не толкова наивна и мила, защото сама помогнала за унижението си в ефир.

В началото на лятото папараците на Николета Лозанова уловиха футболиста-плейбой на магистралата да си разменя нежни целувки с еротичната танцьорка Биляна Евгениева, която по това време бе годеница на Христо Сираков. След излъчването на кадрите Христина и Джизъса се разделиха окончателно, а силиконовата бомба бе натирена от бизнесмена.

Всъщност разкритието е било тайна за Витанова, тъй като тя знаела предварително какво ще бъде пуснато в „Папараци” и дори се обадила лично на Николета, за да даде одобрението си. В новия брой на сп. Love Style самата Лозанова разкри в какви отношения е с Христина и как е протекъл въпросният разговор.

„Това беше при ситуацията с Благой и танцьорката Биляна Евгениева. Тя ми звънна късно вечерта, за да ме пита какво ще излъчим в предаването. Аз й отговорих, че съм гледала кадрите само с целувката на Околовръстния път, преразказах й ги и тя ми отговори: „Добре, излъчете ги“. След това не съм се чувала или виждала с Христина, което смятам, че отговаря красноречиво на въпроса“, поясни бившата плеймейтка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !