Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Майката на Андреа не ще Кубрат

отпечатай новината

19.11.2014 11:12 | Видян 3800 пъти | Гласували 1

Майката на Андреа не ще Кубрат

Според писания в жълтата преса фолкпевицата Андреа и семейство й стоят зад грандиозния успех на Кубрат Пулев и превръщането му световна боксова звезда с няколко милионна банкова сметка.

Двамата са млади и влюбени, но освен от горещи чувства, връзката им е скрепена и от солидно количество пари в брой, редовно доставяни от майката на Андреа, която е солидна бизнесдама. Затова и в първите месеци тя е твърдо против щерка й да се размотава със съмнителния младеж с вид на бияч, вилнеещ по столичните чалга заведения с приятелите си от криминалния свят. Богаташката била категорична, че 20-годишната й щерка трябва да си намери по-подходящо гадже с образование и доходи, така че да отговаря на статута й. В името на щастието на Андреа обаче постепенно се примирява с мисълта, че ще й стане зет и започва да му помага да пробие в спорта.

Напоследък обаче отношенията на майката на певицата и боксьора били максимално обтегнати, твърди в. „Ретро”. Причината е, тъщата настоявала да има сватба, а Кобрата от няколко години отлага венчавката с Андреа и въпреки многократните обявления, че скоро ще се оженят, двамата още не са семейство. Бизнесдамата със солидни приходи от строителство била категорична, че ако щерка и няма да си намери някой по-учен мъж, е крайно време двамата да скрепят с подпис 8-годишната си връзка и 27-годишната й дъщеря да я дари с внуче. Освен това се тревожела, че Кубрат вече е напълно независим като милионер и като нищо може да реши да си намери нова изгора, потапяйки в мъка лудо влюбената в боксьора Андреа.

„Кобрата няма повече причини да отлага. Искаше да мине мача с Кличко и това се случи. Сега няма как да продължи да размотава родителите на Андреа, които с право искат да я видят задомена и да имат внуче”, обясняват близки до чалга дивата. Пулев не можел да се оправдае и с липсата на средства за издръжка на семейството, тъй като вече бил милионер и спокойно можел да си позволи да спре да работи и да се съсредоточи в някакъв частен бизнес.Само за 5 години в професионалния бокс Кобрата е спечелил над 5 млн. лв. приходи,изчислиха наскоро немски спортни журналисти. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !