Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Карбовски се връща в Нова?

отпечатай новината

26.11.2014 09:13 | Видян 1672 пъти

Карбовски се връща в Нова?

Мартин Карбовски готви своето триумфално завръщане в Нова телевизия, научи ексклузивно „Всеки ден". Блудният син, който си тръгна изненадващо от медията през януари 2013 г., ще се изявява отново на екран именно там въпреки съдебните дела, които се водят срещу него от бившите му продуценти. В момента се уточняват последните детайли около новия договор на водещия.

Припомняме, че в началото на миналата година Мартин набързо реши да отиде в ТВ7 и се изпокара жестоко с Нова тв и най-вече с продуцентите си „Телеман". Въпреки железния си договор Карбовски успя да се трансферира в конкурентната тогава телевизия, която канеше журналисти и лица на други медии на килограм, при това срещу космически възнаграждения. Според лидера на „България без цензура" Николай Бареков, който тогава бе изпълнителен директор на ТВ7, Мартин е получавал 140 000 лева месечно за двете си предавания.

Само преди няколко седмици самият Мартин Карбовски направи признание в „Папараци" на Николета Лозанова, където сподели, че вече е достигнал ниво на развитие, в което няма нужда от продуцент на главата. „Прекарах почти цялото си лято в чужбина, умувайки какво да правя с кариерата си. Въпросът не е в парите, а в това да имам свободата да бъда себе си. Достатъчно чорбаджии имах, опитвам се да оцелявам", сподели откровено Мартин.

Ако Карбовски смени Сашо Диков, това ще е двойна победа за него, защото така бившите му продуценти ще изхвърчат от Нова, а той ще триумфира. Ефирното време на Ани Салич засега е най-компромисният вариант, така че да няма жестоко обидени, коментираха служители на медията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !