Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Андреа и Кубрат на почивка в Сапарева баня

отпечатай новината

01.12.2014 11:44 | Видян 2724 пъти

Андреа и Кубрат на почивка в Сапарева баня

Фолк певицата Андреа и гаджето й Кубрат Пулев са отпочинали след тежкия мач на българския боксьор с  Владимир Кличко, в родния край на блондинката Сапарева баня, научи ,,Всеки ден". Там двойката е била забелязана миналата седмица.

След загубата на Кобрата от украинеца нежната му половинка не се отделя и за миг от него. Тя дори е намалила музикалните си ангажименти и почти не приемала участия, за да е край половинката си.

Именно Теодора, както е истинското име на фолк дивата, го убедила, че ще е добре да се скрият за известно време в родния край на баща й Румен Андреев. Местните жители веднага разпознали спортиста и започнали да се снимат с него, както и да му искат автографи, а Андреа си седяла кротко отстрани, разказват свидетели.

След пристигането си в Сапарева баня двойката се отдала на почивка в огромната къща, а вечерта прекарали на тиха семейна вечеря с родителите на блондинката, които все повече натискат двамата влюбени за брак и бебе.

На следващия ден Андреа и Пулев отскочили до съседния град Дупница, където са се разходили из градския парк и пили кафе в местно заведение. И там Кобрата предизвикал фурор с появата си сред местните младежи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !