Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Лошо обслужване ядоса лейтенант Грубер в София

отпечатай новината

05.12.2014 09:25 | Видян 2060 пъти

Лошо обслужване ядоса лейтенант Грубер в София

Актьорът Гай Синър, който играе лейтенант Грубер в култовия сериал „Ало, ало”, не останал особено доволен от обслужването в софийско заведение. Завчера комикът и Евгени Минчев, по чиято покана е у нас, отишли да вечерят в ресторант „Виктория” на бул. „България”. Клиенти в съседство на тяхната маса станали свидетели как популярните личности се изнервили от лошото обслужване и били на границата да вдигнат скандал, пише "Монитор".

Най-напред Минчев и Гай Синър трябвало да чакат близо час поръчаните ястия, а за капак пиарът бил сюрпризиран със сьомга с царска туршия, която върнал. Звездата от „Ало, ало” си поръчал свинско бонфиле със сос от смокини и горчица, което очевидно му харесало, но Минчев не успял да засити глада си и това допълнително разгорещило обстановката. Гостите напуснали заведението, а веещият хлад климатик прелял чашата на търпението им. На Евгени му се наложило да се „навечеря” със сандвич от бензиностанция на път за вкъщи.

Английската комедийна звезда Гай Синър пристигна у нас във вторник и ще остане до петък, когато след интервю при Гала си заминава за Лондон. Поводът за гостуването му е церемонията „Бизнесдама на годината”, която се проведе миналата вечер в хотел „Шератон”.

Според организатора Евгени Минчев лейтенант Грубер не проявявал кой знае какви капризи. Единствено имали спор за това дали да бъде облечен в смокинг за мероприятието. Английската звезда предпочитал да носи удобните си небрежни дрехи, но в крайна сметка склонил на официалния дрескод.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !