Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Елена Кучкова вечеря с мистериозен мъж

отпечатай новината

12.12.2014 13:54 | Видян 2851 пъти

Елена Кучкова вечеря с мистериозен мъж

Елена Кучкова все пак беше изловена от чевръсти фоторепортери на вечеря с непознат. Броени дни след като блондинката се изпусна, че тайнственият й любим е на служба в европарламента, беше заснета на четири очи с неизвестен младеж.

Благодарение на споделеното от самата Елена Кучкова и дружката й Кали, знаем, че мистериозният влиятелен мъж е на средна възраст, висок, красив. Младежът, който засне папарак на lentata.com, не отговаря съвсем на този профил. При положение, че плеймейтката се държи, меко казано, неучтиво, не изглежда това да е гаджето й.

Вместо да се захласва в сладки приказки, красавицата показвала, че мобилният й телефон й е по-интересен. Елена Кучкова отделила прекалено много време, за да пише и чете съобщения, което показвало, че не точно любимия й мъж е срещу нея.

Блондинката държи на имиджа си на своенравна и независима дама, но сама се издава, че вече е под чехъла на любимия. Твърди, че умишлено крие самоличността му, за да не му навреди на кариерата. Тя обаче съобразявала тоалетите си с него и носела само неща, одобрени от него.
снимка: lentata.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !