Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Мартина на Слави търси работа

отпечатай новината

18.12.2014 09:43 | Видян 2438 пъти | Гласували 1

Мартина на Слави търси работа

Екс изгората на Слави Трифонов Мартина остана без работа. След като Слави натири бившата си любима както от шоуто си, така и от балет „Магаданс", където тя се подвизаваше дълги години, се оказва, че раздялата с Дългия освен предполагаемо разбито сърце, ще й коства и доходите.

„Тя не очакваше, че Трифонов ще постъпи така с нея. Въпреки че не им се получиха нещата, да я напъди от предаването, да я махне от надписите на шоуто и дори е свалил профилът й в сайта на продукцията. Като гръм от ясно небе й дойде и сега не знае какво да прави и най-вече как ще свързва двата края от тук нататък. Е, поне й останаха скъпите подаръци", споделят близки до танцьорката.

Краят на любовната връзка между учиндолеца и Мартина, за който „Всеки ден" пръв съобщи, дойде малко след рождения ден на Слави през октомври месец. След като бившата вече двойка се върнала от екскурзия в Париж, Слави без обяснения й посочил вратата. Една от версиите е, че Трифонов точно по време на пътуването е хванал изгората си, че си пише любовни съобщения с друг. Според слуховете Мартина е забърсала млад боксьор, с когото в последните месеци тайно се срещала. Откакто се случи крахът в отношенията им със Слави пък, на нейно място начело на балета на шоуто е бившата гимнастичка Мария Митева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !