Александра има човек до себе си:...

"С Александра сме официално разведени. В Инстаграм си...

Учените откриха „трето състояние“...

В научнофантастични филми като „Франкенщайн“ и...

Асен Блатечки заряза Диляна?

отпечатай новината

15.01.2015 09:59 | Видян 3537 пъти

Асен Блатечки заряза Диляна?

Случи се! Топ красавецът на родното кино Асен Блатечки изостави манекенката Диляна Попова. Драмата се е разиграла на Нова година, научи „Всеки ден" от приятелки на прелъстената и зарязана красавица.

Така само три месеца след като една от най-желаните жени у нас го дари със син - Борил, мачото на Мелпомена посипа главата си с пепел и се върна в дома на първата си жена Катя и дъщеря им, обясниха близките на Диляна.

Разгневени, те споделиха, че раздялата този път е окончателна, въпреки че двамата станаха родители съвсем скоро - на 22 септември 2014 г. До момента медиите на няколко пъти писаха, че любовната идилия между артиста и брюнетката е приключила. Сега обаче спекулациите се оказаха истина.

Двойката последно бе засечена заедно на Нова година. Асен и майката на второто му дете се забавлявали в столичен клуб. Във вихъра на купона между любовниците прехвърчали искри, които подпалили жесток скандал, който в крайна сметка завършил с окончателната раздяла. Броени дни по-късно Диляна заедно с още няколко свои близки приятелки се качили на самолета и си спретнали воаяж по женски из Западна Европа, признаха от обкръжението на манекенката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !