Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

165 гости на сватбата на Мария днес

отпечатай новината

17.01.2015 10:50 | Видян 4268 пъти

165 гости на сватбата на Мария днес

Планът сватбата на Мария и Християн Гущеров да се превърне в най-секретното събитие на годината, удари на камък. Въпреки крутите мерки, които младоженците са предприели, това, което ще се случи днес в ресторанта на Гранд хотел „София", да не излиза от пределите му, „Всеки ден" се добра до любопитни детайли.

Покани за тържествения си ден Мария и Християн Гущерови, които сключиха граждански брак на 13 февруари, вторник, са разпратили до точно 165 души. Тъй като веселбата на жълтите павета трябва да остане зона забранена най-вече за папарашките медии, сред присъстващите няма да има нито един случаен човек по думите на самата булка. Избраните сватбари обаче нека бъдат подготвени, че е възможно на входа да им поднесат за подпис клетвени декларации, че няма да разгласяват подробности от събитието.

Това не е шега! Под такъв документ са се подписали всички от персонала, ангажиран около сватбата на Отварачката. Келнерите и готвачите са били изрично помолени от самите младоженци да поставят парафи под клетвения документ. Те са задължени да не разказват никъде подробности за венчавката, в противен случай дължат обезщетение на младоженците.

Това се е случило миналата седмица, когато в хотела са пристигнали младите Гущерови, бащата Добромир и втората му жена, които ще бъдат и кумове, родителите на булката и още няколко роднини, общо 15-16 души, пише Всеки ден. Баровците поискали да дегустират сватбеното меню, за да са сигурни, че то отговаря на изискванията им.
 
Менюто ще бъде от 7 блюда, с десерта - 8. Да се чуди човек това царска сватба ли е, или сватбата на обикновена чалгаджийка... Цената само на гурме специалитетите доближавала космическите 35 хиляди лева! 
Джукестата заралийка е побъркала от претенции управата на ресторанта. Тъй като вече е представителка на висшата класа.

Отварачката е поискала да й подсигурят сребърни прибори за абсолютно всички гости. Понеже нямало в наличност 165 вилици и лъжици от благородния метал, такива били доставени от други два хотела от веригата на собственика на грандхотела.

Г-жа Гущерова провела кастинг сред сервитьорите на „София", от които одобрила 20. Тя настоявала всичките до един да са мъже. Още десет келнери щели да бъдат пренасочени от семейния ресторант „Реджина" да обслужват тържествената вечеря. Самозабравилата се певица е издала заповед всичките 30 момчета да сервират на гостите й задължително с бели ръкавици. Трима от тях пък са получи инструкции да прислужват само и единствено на масата на Мара.

Сватбеното парти започва в 16,30 ч. с уелкъм дринк - френско шампанско. Същинският купон е от 20 часа, като освен Васил Найденов, ще пеят още Азис, Преслава, Ивана и Софи Маринова.

СВАТБАТА В ЦИФРИ

165 са поканените гости.
8 блюда ще бъдат поднесени на сватбената вечеря.
35 000 лева струва само храната, която ще се сервира в ресторанта.
30 сервитьори ще обслужват вечерята. Всички келнери са мъже.
3-ма сервитьори ще са прикрепени към масата на младоженците.
5-ма певци са наети да пеят - Васил Найденов, Азис, Ивана, Преслава и Софи Маринова

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !