Близо 100 000 японци са на възраст...

Броят на хората в Япония на възраст над 100 години е...

BMW разтърси екипа си за дизайн

От 1 октомври в дизайнерските екипи на BMW Group...

Рита Ора ще пее на церемонията за наградите "Оскар"

отпечатай новината

29.01.2015 16:49 | Видян 1901 пъти

Рита Ора ще пее на церемонията за наградите

Британската певица от албански произход Рита Ора ще изпълни парчето Grateful на предстоящата церемония за наградите "Оскар", съобщи "Контактмюзик". Grateful от "Отвъд светлините" е едно от петте номинирани парчета в категорията за песен от филм, припомня изданието. 24-годишната певица е споделила новината с над четирите си милиона последователи в "Туитър" и е написала, че е изключително развълнувана от поканата да пее на "Оскар"-ите.

"Рита Ора ще направи дебюта си на нашата сцена. Комбинацията от невероятния ѝ глас и чар я прави идеалният избор за нашето шоу", се казва в изявлението, направено от продуцентите на церемонията Крейг Зейдан и Нийл Мерън. Британската певица се присъединява към предварително оповестените изпълнители Комън и Джон Леджънд, които ще изпълнят песента Glory от филм "Селма", и Адам Лавин, който ще изпее парчето Lost Stars от "Започни отново".

И двете композиции са номинирани в категорията за песен от филм, но ако Lost Stars спечели, наградата ще получат авторите на парчето Грег Алекзандър и Даниел Бризбоа. Останалите две номинирани песни са Everything Is Awesome от "LEGO: Филмът" и I'm Not Gonna Miss You от документалната лента "Глен Кембъл: Ще бъда себе си".

Наградите "Оскар" ще бъдат раздадени за 87-и път на 22 февруари на церемония в театър "Долби" в Лос Анджелис. Водещ на шоуто ще бъде актьорът Нийл Патрик Харис.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !